Stranice

Saturday 26 March 2011

Julio Cesar: ''Bilo bi sramotno da Ibrahimović igra u derbiju!''

'Mislim da bi bilo sramotno da je Ibri dozvoljeno zaigrati u derbiju nakon onog što je napravio. Kako god, vjerujem da je sa i bez njega Milan jak, a rezultat neizvjestan.'
Vratar brazilske nogometne reprezentacije i milanskog Intera Julio Cesar komentirao je smanjenje kazne švedskom napadaču Milana Zlatanu Ibrahimoviću uoči velikog gradskog derbija koji je na rasporedu 2. travnja...
- Mislim da bi bilo apsolutno sramotno da je Ibri dozvoljeno zaigrati u derbiju nakon onog što je napravio. U svakom slučaju, vjerujem da je sa i bez Ibrahimovića Milan vrlo jaka momčad i da rezultat ostaje neizvjestan - rekao je Cesar.
Švedski napadač zaslužio je izravan crveni karton 13. ožujka u utakmici protiv Barija (1-1) na San Siru zbog udaranja suparničkog igrača Marca Rossija. Zbog toga mu je određena kazna od tri utakmice zabrane nastupa, a ona je nakon uložene žalbe smanjena na dvije utakmice. Ipak "derbi della Madonnina" za njega dolazi prerano i pravo nastupa imat će tek 10. travnja na gostovanju kod Fiorentine.
- Nemojmo zaboraviti da ni mi nećemo imati Lucija koji je suspendiran, a koji bi bio zadužen za čuvanje Ibrahimovića. Stoga smo izjednačeni.

No comments :