Stranice

Saturday 31 July 2010

Genoa dovela Velosa!!!



Genoa je iz lisabonskog Sportinga dovela veznog igrača Miguela Velosa, a iznos odštete nije objavljen. Jedino je poznato kako je u suprotnom smjeru otišao Alberto Zapater. No, vjerojatno je Genoa ipak bolje prošla.

Miguel Veloso prošao je omladinsku školu Sportinga i odigrao je 98 utakmicu u seniorskoj momčadi. U portugalskoj reprezentaciji skupio je 14 utakmica i bio je dio momčadi na nedavnom Svjetskom prvenstvu. Bit će zanimljivo vidjeti kako će se ovaj 24-godišnjak prilagoditi ritmu Serije A.

Godinu dana stariji igrač sredine terena Alberto Zapater u Genou je stigao prošlog ljeta iz Zaragoze, no nije uspio izboriti mjesto u momčadi i vraća se na Pirinejski poluotok. Čudno da Milan koji je u potrazi za veznim igračem, nije mogao za takav talent izdvojiti cca. 10 milijuna eura...

Allegri: Beckham se neće vratiti u Milan!!!



Pojava Davida Beckhama na utakmici između Arsenala i Milana na Emirates Cupu u Londonu odmah je izazvala nagađanja da engleski nogometaš pregovara o trećem dolasku na posudbu u “rossonere”...

No, trener Milana Massimiliano Allegri odbacio je takve špekulacije, ustvrdivši kako ne očekuje da će se Beckham još jednom vratiti na San Siro.

Nekadašnji veznjak Manchester Uniteda i Real Madrida član je Los Angeles Galaxyja, ali u posljednje je dvije godine dolazio na posudbu u Milan u kojem je igrao šest mjeseci dok traje stanka u američkoj MLS ligi.

Beckham (35) se trenutno oporavlja od ozljede Ahilove tetive lijeve noge zadobivene upravo dok je igrao za Milan.

- Mislim da se Beckham neće vraćati u Milan jer je priroda njegove ozljede takva da mu u ovoj fazi karijere neće dopustiti igru u jakoj ligi. U njegovim se godinama teško vratiti vrhunskom nogometu - kazao je Allegri.

Arsenal vs. AC Milan

Arsenal vs. AC Milan

Allegri želi dovesti Polija!!!


Tržište za nas još nije zatvoreno,-izjavio je Adriano Galiani...
Milan je u potrazi za mladim veznim igračem.Trener Massimiliano Allegri je izjavio da zeli jednog veznog igraca. Među imenima za koje su zainteresirani Rossoneri je također Doriano Andrea Poli, dinamični veznjak koji se dobro snalazi na terenu, a može biti idealan za svaku promjenu na sredini terena Milana.
Tržišna cijena mu se procjenjuje na 15 milijuna eura

Friday 30 July 2010

Arsenal također oslabljen za Emirates Cup!



Topnici igraju s Rossonerima u subotu popodne na Emirates stadionu, a nakon što je potvrđeno da će Milanu nedostajati nekoliko igrača za sutrašnji dvoboj, ista stvar je u Arsenalu kojem će nedostajati neki ključni igrači.
Arsèn Wenger će morat izdržat bez Cesc Fabregasa, koji je još uvijek na odmoru nakon što je osvojio naslov sa Španjolskom, dok Abou Diaby, Denilson, Nicklas Bendtner i Alex Song imaju fitness probleme.
"Vidjet ćete neke mlade igrače poput Emmanuela Frimponga i Jacka Wilsherea, također nove igrače kao što su Marouane Chamakh i Laurent Koscielny", rekao je francuski trener na konferenciji za novinare. Milan i Arsenal prošli put igrali su jedni protiv drugih 2008 u 1/8 finala LP, Arsenal je dobio 2-0 (0-0)

Allegri inzistira:- "Trebam veznog igrača!"


Prije odlaska u London na Emirates Cup, trener Milana morao je odgovarati na zahtjevna pitanja,na pitanje o teškom testu protiv Arsenala, rekao je: -"Ovo je naša druga utakmica,pokušat ćemo učinit dobre stvari, iako smo imali samo 10 dana priprema"...
Na pitanje o Ronaldinhovom izostajanju, rekao je: -"Nisam zabrinut za Ronaldinha, on je ostao u Milanu kako bi se vratio u kondiciju, radi po posebnom programu, njegova ozljeda nije teška.Sada nam je najbitnije da Ronaldinho bude spreman za turneju po Americi, te novo prvenstvo...
Nakon toga još jednom je apelirao na upravu da se dovede još jedan vezni igrač,rekao je da su trenutni vezni igrači u redu ali da treba još jedan.Otkad Milan igra sa 3 vezna, treba imati 6 veznih igrača ukupno i također treba dinamičnih promjena…

Bronzetti: Ronaldinho je sretan što ostaje!



Govoreći za SKY sports, Ernesto Bronzetti potvrdio je da će Ronaldinho i dalje nositi dres AC Milana, cijeni riječi Berlusconija i želi igrati za nacionalnu vrstu...
Također govori da su na tržištu bili svijesni Ronaldinhova "trajanja" u Milanu, ali je znao da Ronie sigurno neće otići iz profesionalnog nogometa, te se ili vratiti u domovinu, ili otići u LA Galaxy, a teško da bi išao u Emirate "kod šeika"

Malo napadača za Emirates Cup!!!




AC Milan ovog vikenda igra Emirates Cup u Londonu, na kupu će se suočiti sa Arsenalom koji je domaćin, te sa Lyonom...
Massimilliano Allegri ne može računati na Huntelaara, Ronaldinha, Odumandija te Inzaghija, tako da će napad Rossonera predvoditi Pato i Boriello, a svoju priliku s klupe će vjerojatno čekati mladi Beretta, Verdi te ganski reprezentativac Adiyiah...

Roberto de Asiss: Ronaldinho u Milanu do 2014.



Prije nekoliko je dana Roberto de Assis, brat i menadžer brazilskog nogometaša Milana Ronaldinha Gaucha (30), najavio ostanak brata u klubu sa San Sira...

Sada je, u razgovoru za Corriere dello Sport, najavio da će Ronaldinho najvjerojatnije potpisati novi trogodišnji ugovor, koji bi ga u Milanu mogao zadržati do kraja karijere.

- Spremni smo ispoštovati postojeći ugovor, koji istječe u ljetu 2011. godine, do kraja, te onda porazgovarati o njegovu produljenju – rekao je Roberto istaknuvši:

- Milan doživotno? Sasvim moguće. Sjest ćemo i dogovoriti suradnju do ljeta 2014. godine. Mislim da neće biti problema. Naglašavam da nikakva žurba nije potrebna. Smatram to formalnošću.

Roberto de Assis nije se pobunio čak niti zbog činjenice da bi njegovu bratu plaća mogla biti smanjena s postojećih osam na šest milijuna eura po godini.

Napisi iz Brazila, unatoč izjavama brata i menadžera nekad najboljega svjetskog nogometaša, i dalje realnim drže Ronaldinhov dolazak u brazilski Palmeiras nakon što mu istekne sadašnji ugovor s Milanom.

Juventus odustao od Džeke, šansa za Milan?



Čini se da je čvrst stav Wolfsburga kako ni ovo ljeto nema namjeru prodati bosansko-hercegovačkog nogometaša Edina Džeku (24) napokon natjerao na povlačenje i Juventus...

Talijanski div se dugo držao u utrci za napadača koji je prošle sezone bio prvi strijelac Bundeslige. Uz Manchester City je bio najozbiljniji potencijalni kupac, no direktor “vukova” Dieter Hoeneß je sve ponude odbijao, a ne pokazujući ni najmanju namjeru da smanji odštetni zahtjev od 40 milijuna eura.

Najprije se iz lova na Džeku povukao bogati City, a u petak je i sportski direktor Juventusa Giuseppe Marotta priznao da više ne vidi način kako dovesti bosansko-hercegovačkog reprezentativca u Torino.

- Džeko? Sviđa nam se, ali Wolfsburg ga ne želi prodati i za nas je ta priča završena - izjavio je Marotta za Corriere dello Sport.

Thursday 29 July 2010

Ambrosini optimističan: "



Kapetan ekipe Milana vjeruje da njegov tim može do Scudetta u sljedećoj sezoni.
Massimo Ambrosini smatra da njegova ekipa ima kvalitete da u sljedećoj sezoni napadne ekipu Intera i preuzme Scudeto u svoje ruke.

"Mi smo i u prošloj sezoni pokazali svoju kvalitetu, ali smo imali slabiju završnicu. Osjećam da će ove sezone biti još bolje", rekao je Ambrosini.
"Mislim da možemo biti iznad našeg gradskog rivala u sljedećoj sezoni, iako Inter u nju ulazi kao najveći favorit", nastavio je.

Ambrosinijev ugovor ističe na kraju sljedeće sezone, a on nema preveliku želju da ga produži, bar za sada.
"Ni ja ni klub ne žurimo nigdjt e. Pričat ćemo o tome kada dođe pravi trenutak", dodao je.

Ben Arfa očekuje ponudu Milana!



Transfer Ben Arfe iz Olimpique Marseilla je sve ocigledniji jer je i sam klub dao zeleno svjetlo za njegov odlazak.Pitanje je gdje ce mladi 23-godisnji francuski reprezentativac mastaviti karijeru.Inters postoji od strane Newcastle Uniteda,Parme,Genoe i Milana.
Najvece uzbudjenje svavkako predstavlja danasnja izjava menadzera Fredrica Guerra da Ben Arfa iscekuje samo ponudu Milana.
Takodjer je naveo da bi se Ben Arfa uklopio u igru trenera Allegrija sto je odradovalo navijace Milana i probudilo nadu da bi neko ipak mogao doci.
Naravno cijena ne smije preci 8 mil. jer se sumnja da ce Milan pristati na cijenu preko 8 mil.

Ekipa koja putuje na Emirates Cup !!!


Emirates kup će početi u subotu s utakmicom između Arsenala i AC Milana.site of Službene stranice Arsenala objavila je danas odreda u Milanu, Lyon i Celtic, koji će sudjelovati na turniru zajedno s Gunnersima.

Milanov trener Massimiliano Allegri je pokupio 25 igrača, uključujući i neke zvijezde, te nekoliko igrača iz Primavera tima jer neki igrači još nisu ušli u formu nakon odmora od SP-a...

To je momčad koja leti u London sutra:

VRATARI: Marco Amelia, Christian Abbiati, Flavio Roma;

Obrana: Kakha Kaladze, Alessandro Nesta, Sokratis Papastathopoulos, Massimo Oddo, Marek Jankulovski, Gianluca Zambrotta, Daniele Bonera, Mario Yepes, Luca Antonini;

Vezni red: Gennaro Gattuso, Clarence Seedorf, Rodney Strasser, Mathieu Flamini, Ignazio Abate, Andrea Pirlo, Massimo Ambrosini;

NAPAD: Pato, Filippo Inzaghi, Marco Borriello, Giacomo Beretta, Simone Verdija, Ronaldinho.

Seedorf: Allegri? -"Učimo njegovu igru"



Clarence Seedorf opisuje prve dane sa novim trenerom M.Allegrijem...
"Njegova filozofija je jasna, učimo njegovu igru svaki dan i normalno je da kada se mijenja tehnička postava momčadi da treba nekoliko dana za prilagodbu...
Sada nas čekaju pravi testovi, u Londuonu , protiv Arsenala, te Lyona...

Abate produžuje ugovor!!!



Nakon obnavljanja ugovora sa Ronaldinhom,Seedorfom, Oddom, Zambrottom, Milan ce ugovor obnoviti i sa mladim Ignaziom Abateom koji je dosao prosle sezone iz Torina koji je ispao u Serie B.
Abate je cesto bio u prvom planu Leonarda a cini se da ce ga i Allegri iskoristi u svojoj taktici.

Abate je igrao poziciju beka cesto ali zapravo je vise vezni igrac pa ce ga novi trener i koristiti na toj poziciji.
Abate je jedan od mladjih igraca koji drze prosjek Milanu i koje ce nadamo se zablistati sljedece sezone.

Raste zanimanje Milana za VdV-a !!!



Pošto je Milan skoro odustao od mladog talijana Lazzarijam,svakim danom sve više raste njihovo zanimanje za Rafaela Van der Vaarta...
Nizozemski internacionalac, dolaskom Khedire u Real je izgubio mjesto u momčadi, razlog transfera mogla bi biti želja Milanovih čelnika da bar privremeno ojačaju vezni red nekim zvučnim pojačanjem.Cijena bivšeg kapetana Ajaxa se kreće oko 10 milijuna eura

Ronaldinho propušta otvaranje sezone?



Brazilski 30-godišnji vezni nogometaš Milana Ronaldinho ozlijedio je bedreni mišić već na samom početku priprema za nadolazeću sezonu i prve prognoze govore da mu predstoji pauza duga najmanje 30-ak dana...

Iako detaljne pretrage tek trebaju utvrditi točnu težinu njegove ozljede, pokažu li se prognoze točnima, mogao bi propustiti dvoboj 1. kola Serie A u kojem Milan dočekuje Lecce 29. kolovoza.

Iako su ostali Milanovi nogometaši započeli s pripremama još prije tjedan dana, nekad najbolji igrač svijeta je prvih tjedan dana radio samostalno u teretani, a ozljedu je zadobio u srijedu već na prvom treningu po priključenju ostatku momčadi.

“Rossoneri” su proteklog vikenda u prvom prijateljskom dvoboju poraženi od drugoligaša Varesea (0-2), što je dovoljno pokazalo koliki je posao pred novim trenerom Massimilianom Allegrijem uoči nove sezone.

Wednesday 28 July 2010

SERIE A 2010./11.



1.kolo
AC Milan vs. Lecce

2.kolo
AC Milan vs. Cesena

3.kolo
AC Milan vs. Catania

4.kolo
AC Milan vs. Lazio

5.kolo
AC Milan vs. Genoa

6.kolo
Parma vs. AC Milan

7.kolo
AC Milan vs. Chievo

8.kolo
Napoli vs. AC Milan

9.kolo
AC Milan vs. Juventus

10.kolo
Bari vs. AC Milan

11.kolo
AC Milan vs. Palermo

12.kolo
AC Milan vs. Inter

13.kolo
AC Milan vs. Fiorentina

14.kolo
Sampdoria vs. AC Milan

15.kolo
AC Milan vs. Brescia

16.kolo
AC Milan vs. Bologna

17.kolo
AC Milan vs. Roma

18.kolo
Cagliari vs. AC Milan

19.kolo
AC Milan vs. Udinese

Prvo kolo Serie A...Milan protiv Leccea!!!



Milan će u prvom kolu novog prvenstva Serie A ugostiti Lecce...
U 5.kolu ćemo na San Siru ugostiti Genou, a u 9.kolu dočekujemo Juventus također na San Siru. U 12.kolu nas očekuje Derby dela Madonina...Inter-Milan
--->Evo raspored 1.kola
Prvo kolo (29. kolovoz 2010, ret. Siječanj 16, 2011)

BARI-JUVENTUS

BOLOGNA-INTER

CHIEVO-CATANIA

FIORENTINA-NAPOLI

MILAN-LECCE

PALERMO-CAGLIARI

PARMA-BRESCIA

ROMA-CESENA

SAMPORIA-LAZIO

UDINESE-GENOA

Financijska inekcija Fly Emiratesa!!!




AC Milan će od svog sponzora Fly Emiratesa zaraditi preko 60 milijuna €.
Il Giorno tvrdi da će se šeik Ahmed Bin Saeed Al Maktoum, šef kompanije Fly Emirates, sastati sa predsjednikom Milana Silvijom Berlusconijem večeras u Milanu, i Fly Emirates će garantirati Rossonerima 15 miliona € godišnje plus bonus.
Milanu će dobro doći ovih 15 milijuna u ovom trenutku koje bi mogao iskoristiti za neko pojačanje ili da pokrije neke stare dugove.
U odnosu na sponzora Bwin, Fly Emirates će dodijeliti 5 miliona € više nego što online firma za klađenje plaća.
Milan je potpisao 4-godišnji ugovor sa kompanijom Fly Emirates i zato će zaraditi 60 milijuuna €ura ukupno. Rossoneri će letjeti isključivo uslugama Fly Emiratesa na utakmice Lige prvaka sljedeće sezone.

Santonocito, Calvano i Fossati: budućnost veznog reda je već ovdje


U Milanu je već nekoliko sezona problem dosta starog veznog reda, u kojem je većina igrača prešla granicu 30 godina.Vezni red je glavni dio ekipe, mora dijeliti lopte prema naprijed, te se vraćati nazad i pomagati obrani, a to ne mogu raditi igrači koji su prešli 30 i to cijelu utakmicu...
Pirlo, Ambrosini, Gattuso i Seedorf možda mogu izdržati još sezonu, ali više-vrlo teško, no Milanovi se navijači ne moraju brinuti, jer kako neki tvrde imamo budućnost veznog reda u "vlastitom dvorištu". Simone Calvo, Marco Ezio Fossati, te Luca Santonocito su 3 mlada vezna igrača iz omladinske škole Milana, a u lipnju su sva trojica potpisala profesionalne ugovore s Milanom,a za sezonu ili dvije već će moći uvelike pomoći Milanu u pohodu na neki trofej...

Agent-"Huntelaar je zadovoljan u Milanu"



Huntelaar je bio veliki kandidat za odlazak iz Milana, prvo se nagađalo o dolasku Luisa Fabiana, pa Ibrahimovića, a Huntelaar nije bio u planu trenera ni kluba...
Njegov agent je izjavio-"Nema interesa iz Premiershipa, pročitao sam neke vijesti, ali to su samo nagađanja.Milan ga želi zadržati, a on želi ostati, zadovoljan je u klubu...
Nada se da će igrati više pod trenerskom palicom Allegrija"

Gattuso ipak ostaje?


Gennaro Gattuso bi ipak mogao da ostane u Milanu.


Nakon sastanka sa novim trenerom Allegrijem i Gallianijem, Gennaro Gattuso je ipak odlučio da ne napusti Milan, tako da je uprava sklonila ovog igrača sa transfer liste...

Talijanski reprezentativac je bio blizu prelaska u grčki Olympiacos, ali je njegov menadžer i ranije izjavio da će od presudnog značaja biti sastanak sa čelnicima i trenerom Milana.


"Ukoliko postoji mogućnost da Gattuso ostane, iskoristit ćemo je. U suprotnom ćemo razmotriti ostale ponude. Uprava Olympiacosa je pokazala interesiranje, ali prvo moramo da se sastanemo sa upravom milanskog tima", rekao je menadžer.

Prema izjavama iz vrha kluba, dogovor sa Gattusom je postignut, tako da će se on vratiti treninzima sa svojim saigračima.

Odbijena ponuda za Thiaga Silvu!!!



Nakon dugih godina suradnje i uspješnog međusobnog trgovanja između Milana i Real Madrida...Real se odlučio Milanu poslati još jednu ponudu za brazilskog stopera 25-godišnjeg Thiaga Silvu, a ponuda se kretala oko 25 milijuna eura...
Milan je tu ponudu odbio, a nije samo Real zainteresiran za Silvu, već i njihov najveći rival Barcelona, koja želi kupiti Silvu jer njihov dugogodišnji kapetan i stoper C.Puyol nakon što se oprostio od reprezentativne karijere, vjerojatno namjerava se oprostiti i od Barcelone...Čak se spominjala razmjena između Barce i Milana, odnosno Ibrahimović za Thiaga Silvu...

Glasine-"Milan spreman povisiti ponudu za Hondu"



AC Milan je spreman povisiti ponudu za japanskog internacionalca Keisukea Hondu...
Počele su glasine iz ruskih izvora, posebno prateći izjave igračeva agenta za Milannews.it...

Tuesday 27 July 2010

Neymar-"Mogao bih napustiti Santos"



Brazilski napadač Neymar mogao bi napustiti Santos odnosno Brazil, te otići u neki klub u Europi...Također je otkrio zanimanje nekih europskih klubova za njega,te izjavio- "Trenutno mi je dobro u Santosu, neznam što će se desiti u budućnosti, imam ugovor, ali stvari bi se mogle promijeniti...

Jose Anigo o mogućem transferu Ben Arfe!


U intervjuu sa "RmcSport.fr" Jose Anigo govorio je i o Hatemu Ben Arfi koji je u zadnje vrijeme vrlo zanimljivo na tržištu...
Također je govorio o Milanovu zanimanju za mladog francuza- "Njegov transfer je moguć, započeo je trener Marseillea, te nastavio "Hatem sada treba igrati i po mogučnosti u stranim ligama, gdje se može razviti i imat će manje pritiska, bilo bi mi žao kada bih ga izgubio i nebi više imao u ekipi, ali mislim da sam mu dovoljno pomogao u razvoju"...
"On zna da mora pažljivo birati klub u kojem će igrati i nastaviti karijeru, ima velik talent i samo ga treba pokazati.U Marseilleu je imao dobrih i loših trenutaka, ako postoji mogućnost za transfer nadam se da će proći u najboljem redu"-zaključio je Anigo ...

Serie A->Sutra raspored !!!



Nedostaje približno 24 sata do izrade novog kalendara odnosno rasporeda odigravanja utakmica u novoj sezoni Serie A 2010./11. Sutra će se u središnjici talijanske lige napraviti raspored za novu sezonu Serie A...

Milan dovodi M.Diarru?!



Talijanski Milan je odlučio iz Reala pokušati dovesti Mahamadoua Diarru.
Massimiliano Allegri od Adriana Gallianija je zatražio dovođenje Realovog defanzivnog veznjaka Moma Diarru, koji će vrlo vjerovatno napustiti klub ovog ljeta. Il Corriere dello Sport tvrdi kako Allegri smatra da ima slab vezni red i taj dio svoje momčadi želi podhittno pojačati.

29-godišnji Diarra je trenutno procijenjen na 11 miliona eura, no dobri odnosi ova dva kluba bi mogla dovesti do toga da ga Milan kupi za 5 miliona eura manje. Frederic Guerra, igračev agent, nedavno je izjavio kako za Moma nije stigla nijedna službena ponuda iz Italije i Engleske.
Na Milanovu "nišanu" također je i Emanuelle Blasi iz Napolija, koji im je zapeo za oko tijekom turneje po Sj.Americi...

Roberto de Asiss: Navijači ostanite mirni, Ronaldinho ostaje u Milanu!!!




Medijsko seljenje Ronaldinha (30) iz Milana u Flamengo i LA Galaxy ne počiva na realnim temeljima, tvrdi njegov brat i agent Roberto de Assis...

- On je sretan u Milanu. Njihov je igrač i tako će ostati, stoga molim navijače tog kluba da ostanu mirni.

Upitan radi li na novom ugovoru između brata i talijanskoga kluba Roberto de Assis je odgovorio:

- Time se bavimo već posljednjih šest mjeseci, a za obnavljanje suradnje imamo još godinu dana vremena. Obavit ćemo to polako jer razloga za žurbu nemamo.

Talijanski sportski dnevnik La Gazzetta dello Sport tvrdi da bi Ronaldinho dres "rossonera" želio nositi do 2014. godine djelomično i zbog toga što bi dobrim igrama ondje mogao izboriti reprezentativni dres. Misao vodilja mu jest nastupiti na Svjetskom nogometnom prvenstvu 2014. kojeg će organizirati Brazil.

Ipak, aktualni izbornik Mano Menezes radi na pomlađivanju reprezentacije, a sasvim je jasno i da će svoj ostanak u Milanu Ronaldinho morati platiti smanjenjem plaće. Osam milijuna eura koliko prima godišnje tako bi moglo doživjeti drastičan rez.

Ronaldinho bi produžio ugovor, ali?



Danima, čak mjesecima nije bilo govora o Ronaldinhu odnosno njegovom produženju ugovora sa Milanom, najvjerojatnije do 2014. godine. Ali čini se da se uprava brzo dogovorila sa Ronaldinhom ,odnosno njegovim agentom Robertom de Asissom...

Po tom novom ugovoru Roonie bi trebao zarađivati samo 4 milijuna eura na godinu, ali to nije sve, Ronaldinho želi da Milan bude konkurentan, te smatra da treba dovesti još kvalitetnih pojačanja te govori da bi trenutna tri "pojačanja" Amelia,Yepes i Papasthopoulos samo prije nekoliko sezona bili tek igrači koji bi grijali klupu, a ne prava pojačanja...

Ronaldinho, dakle želi nešto učiniti i ostvariti sa Milanom a ne da mu Milan bude samo "mrlja" u njegovom "profilu"...

Napoli i Milan u borbi za Ledesmu!!!



Kako javlja La Gazzeta delo Sport, za Laziova veznjaka Ledesmu već duže vrijeme se zanima i Napoli. Nedavno je igračev agent razgovarao s upravom kluba, ali od tada se ništa nije promijenilo. Ako je Milanu uistinu važno da dovede veznog igrača, a jest. Onda bi trebali izbjeci cjenkanje sa Laziom i odmah bi trebali isplatiti 6 do 7 milijuna eura , na koliko se procjenjuje igračeva vrijednost

Menezes ima u planu 2 mlada Milanova brazilca T.Silvu i Pata!



Novoimenovani izbornik brazilske reprezentacije Mario Menezes najavio je imena izabranika za brazilsku reprezentaciju. Na tom popisu nalaze se dva važna igrača Milana: Pato & Thiago Silva koji uopće nisu bili u planu dosadašnjeg izbornika Dunge...

Allegri: "Potreban nam je veznjak"



Nakon svoje prve utakmice na klupi Milana Massimiliano Allegri je izjavio da mu je hitno potreban kvalitetan vezni igrač. "Klub zna da nam treba veznjak, ali pod uvjetom da je kvalitetan."

Monday 26 July 2010

Adiyiah nije u planu Allegrija, poslan na posudbu u Mainz!!!



Ganski Ghanasoccernet tvrdi da je transfer(posudba) ganskog reprezentativca Adiyiaha iz Milana u Mainz već gotova stvar, Adiyiah bi u Mainz05 trebao stići na jednogodišnju posudbu, a u toj jednoj sezoni bi mogao pokazati svu raskoš svog talenta kojeg nije pokazao u Milanu, naravno jer nije dobivao prilike. Također se sve više spominje dolazak Hartema Ben Arfe u Milan, pa je Adiyiah teško mogao očekivati mjesto u momčadi...

Ronaldinhu predložen ugovor do 2014.



U Milanu je danas kasno poslijepodne održan sastanak između Adriana Galijanija i Ronaldinhova agenta i brata Roberta de Asissa, razgovaralo se o mogućem produženju Ronaldinhova ugovora do 30.lipnja 2014. Rasplet možemo očekivati uskoro,ili će Ronaldinho otići još ovo ljeto jer su za njega zainteresirani West Ham, LA Galaxy te Flamengo. Također Ronaldinho može odraditi ugovor do kraja ( 30.lipnja 2011.) ili potpisati novi do 2014.

Sara Carbonero "zapela za oko" našem "dragom" predsjedniku!!! Uživajte



Atraktivna španjolska reporterka Sara Carbonero koja je tijekom izvještavanja s nedavno završenog Mundijala mamila uzdahe jačeg spola, kako izgledom tako i činjenicom da razumije najvažniju sporednu stvar na svijetu-nogomet, novo je pojačanje talijanskom Mediasetu, produkcijskoj televizijskoj kući u vlasništvu premijera Silvija Berlusconija.

Lijepa je Španjolka potpisala ugovor za Mediaset Premium, program koji se emitira po sustavu "plati pa gledaj", te će od jesenske sezone biti dio ekipe sportskih reportera talijanskoga televizijskog operatera. Zanosnoj brineti to neće biti nikakav problem jer je dovoljno iskustva stekla ove godine u Južnoj Africi gdje je tijekom nogometnog prvenstva izvještavala za španjolski Telecinco. Nakon utakmica intervjuirala je igrače i trenera Vicentea del Bosquea, a svjetsku je slavu stekla nakon što ju je njezin tadašnji dečko, a današnji zaručnik, kapetan španjolske reprezentacije Iker Casillas, pred milijunskim auditorijem usred intervjua zagrlio i strastveno poljubio.

Da li ide, ili ostaje???



Švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović i sljedeće sezone igrat će u Barceloni, pošto katalonski klub za njega nije dobio odgovarajuću ponudu, objavila je Marca.
Dnevnik navodi da je ekonomska kriza očigledno utjecala i na mogućnost transfera tog napadača, koji je prošle sezone prešao iz Intera u Barcelonu.

Trener Katalonaca Pep Guardiola prošlog tjedna je izjavio da Ibrahimović ima posljednju riječ u vezi transfera, ali i da ga smatra jedinstvenim i korisnim za ekipu.

"Radi se o izuzetnom igraču, kome pripada značajno mjesto u timu", rekao je Guardiola.

Problem s transferom Ibrahimovića ne bi postojao da Barcelona nije dovela još jedno značajno pojačanje na poziciji napadača - Davida Villu, čime je praktično duplirano mjesto centarfora.

Ben Arfa zamjena za Ronaldinha?



Nakon priča da bi Ronaldinho mogao napustiti Milan, čelnici ovog kluba su odmah krenuli u potragu za njegovom zamjenom, a prva meta je Hatem Ben Arfa.
Ronaldino je veoma neodlučan po pitanju nastavka karijere, jer je ponuda iz Amerike sjajna. Brazilac ima ugovor sa Milanom do ljeta 2011. godine, te u slučaju da ga Rossoneri ne prodaju sada, sljedeće godine bi bio slobodan igrač što bi bio veliki gubitak za njih.

U prvom planu kao zamjena za Ronaldinha se nalazi član Marseillea, Hatem Ben Arfa, ali on ne želi da bude dio nikakvih špekulacija.

"Ne interesuje me šta se priča i piše u ovom prelaznom roku. Time se bave ljude koji te u jednom trenutku nahvlae, a poslije tri dana te dobro iskritikuju'', rekao je 23-godišnji Ben Arfa.

Milan se interesira za Ben Arfu, a u isto vrijeme obnavlja ugovore sa ""veteranima""



Corriere dello Sport Milan je zainteresiran za francuskog napadača Hatem Ben Arfu(23). Igrač je u raskoraku sa svojom trenutnom momčadi, Olympique Marseille, koji je odlučio dati igrača na posudbu za milijun eura, već je postavio cijenu svog igrača a ona je 7-8 milijuna. Rossoneri su bili kontaktirali francuski klub prije nekoliko dana, tako da moramo pričekati da vidimo sta ce se desiti sa slucajem koji jos nije definiran Ronaldinha i Gattusa, kako bismo onda mogli pokusati dovesti igraca.

U isto vrijeme Milan nastavlja sa produživanjem ugovora svojim u najmanju ruku "veteranima", naime nakon produženja ugovora Oddu, Zambrotti, Abiattiju, a nažalost uskoro i Khaladzeu, Milan će produžiti ugovor svom dugogodišnjem veznjaku Seedorfu, pošto je teško da zbog godina nizozemac pronađe klub dobit će novi smanjeni ugovor...

Ronaldinho u Milanu barem još godinu dana?!



Adriano Galliani, dopredsjednik italijanskog AC Milana, demantovao je medijske navode o mogućoj prodaji Ronaldinha.
Naime, 30-godišnji, pomalo zaboravljeni, Ronaldinho se ovog ljeta našao na meti brazilskog Flamenga i američkog Los Angeles Galaxyja. Štoviše, mediji su izvjestili kako je Milanov playmaker sve dovogovorio sa Flamengom.

“Ronaldinho je igrač Milana i ne želimo ga prodati. Uostalom, ni ona sam ne želi otići i nije tražio da ga prodamo. Ostat će u Milanu barem još godinu dana, koliko ga ugovor veže sa nama. Nadam se da će to potrajati i duže“, kaže Galliani i za kraj dodaje:

“Ukoliko još netko ne ode, ovo će biti naša momčad u narednoj sezoni. Ako netko ode, onda ćemo još nekoga kupiti, ali mislim da je ovo konačna momčad.“

Uefina rang lista-> Inter pretekao Milan!


Nakon posljednje lige prvaka pobjede Intera protiv Bayerna, Italija ima u prvih deset dva kluba dva iz Milana. Ažurirani popis odnosi se na razdoblje 2006/2010: Barcelona vodi popis, zatim Engleza (po redu: Manchester United, Chelsea, Arsenal i Liverpool), Inter je 8 dok je Milan 9 i Lyon koji je 10., ali Inter je prvi put premašio Milan.

Allegri razočaran!!!




Massimiliano Allegri trener Milana izjavio je kako je razočaran porazom od Varese 2-0.
Allegri je vjerovao da njegov tim može pobijediti.
"Ja bih volio da smo započeli pobjedom."
"Napravili smo nekoliko dobrih stvari, i sa malo više pozornosti, mogli smo izbjeći dva gola. "Cilj je da budemo spremni za početak sezone."
Uz Khakabera Khaladzea na stoperskoj poziciji teško smo mogli očekivati da neprimimo gol...

Sunday 25 July 2010

Podbačaj na "otvaranju" sezone!!!



Milan je danas u popodnevnom terminu odigrao prvu pripremnu utakmicu protiv niželigaša Varesea. Rossoneri su u standarnoj utakmici otvaranja sezone poražen iznenađujuće glatko 2-0.

Iako novopečeni trener rossonera Massimiliano Allegri nije mogao računati na većinu svojih ključnih igrača, rezervna momčad predvođena standardnim napadom Pato-Borriello nije oduševila.

Varese je iz dvije lijepo odigrane kontre nastale iz očitih grešaka po mnogima već otpisanih Massima Odda i Kakhe Kaladzea došao do lijepog rezultata protiv giganta iza kojeg je ipak tek pet dana priprema.

Nastavljamo 31.7. na Emirates Cupu a pred kraj kolovoza idemo u goste Barceloni na Gumper Kup.

Galliani: Ronaldinho nije na prodaju!!!




Dopredsjednik talijanskog nogometnog velikana Milana Adriano Galliani opovrgnuo je medijske navode o mogućoj prodaji brazilskog playmakera Ronaldinha (30)...

Spominjali su se najviše mogući transferi Ronaldinha u brazilski Flamengo, te Los Angeles Galaxy, ali od svega neće biti ništa barem još godinu dana, kaže Galliani.

- Ronaldinho je igrač Milana. Milan ga ne želi prodati, a on ne želi otići niti je tražio da ga se proda. Ostat će u Milanu još barem godinu dana koliko ga ugovor veže, a nadam se i dulje – rekao je Galliani, uz komentar da je tržište u ljetnom prijelaznom roku za "rossonere" završeno.

- Ukoliko još netko ne ode, ovo će biti naša momčad za sljedeću sezonu. Ako netko ode, onda ćemo još nekoga kupiti, ali mislim da je ovo naša konačna momčad.

Gattusov agent: Sljedeći tjedan odluka o nastavku karijere!!!




Proslavljeni defenzivni veznjak Milana Gennaro Gattuso (32) na raskrižju je karijere. Pitanje ostati među "rossonerima" ili se otisnuti u potrazi za novim izazovima s medijima je podijelio njegov agent Claudio Pasqualin...

Gattuso je profesionalnu karijeru započeo 1997. godine u Perugiji, a otad je branio boje Glasgow Rangersa, Salernitane i od 1999. godine Milana. Ugovorom je za klub sa San Sira vezan do 2012. godine, no hoće li ga i odraditi do kraja, tek će se vidjeti.

Sve će, tvrdi agent, ovisiti o sastanku s potpredsjednikom kluba Adrianom Gallianijem.

- Tijekom sljedećeg tjedna sastat ćemo se s Gallianijem i vidjeti što će se dogoditi. Imamo nekoliko ponuda istaknutih europskih klubova, poput Olympiacosa, o čemu je Milan i informiran.

- Sve se svodi na ono što Gennaro želi i zato bi sljedeći tjedan mogao biti i vrlo važan za nastavak njegove karijere - veli Pasqualin.