Stranice

Monday 23 August 2010

Mediaset:-"Ibrahimović od petka igrač Milana!"


Zlatan Ibrahimović u petak će potpisati ugovor s Milanom, objavila je talijanska TV-kuća Mediaset. Iz Milana i Barcelone još se nitko nije oglasio...
Milan i Ibra sve su dogovorili i Šveđanin potpisuje u petak, rekao je novinar TV-kuće Carlo Pellegati. Inače, ta je kuća u vlasništvu talijanskog premijera i vlasnika AC Milana Silvija Berlusconija. Ipak, u priči je dosta toga mutno. Ibrahimović bi trebao zarađivati šest milijuna eura godišnje s time da bi ostatak plaćala Barcelona. Radi li se o posudbi, još nije poznato.
- Zlatan je uistinu sretan što se priključuje Milanu. Oduševljen je što će igrati Ligu prvaka. To je za njega bio ključan faktor - rekao je novinar. No ostaje upitno zašto bi Barcelona pustila najskupljeg igrača u povijesti kluba i to na posudbu. A još bi za njega trebala i plaćati. Ali s druge strane, vijest zasigurno ima "težinu" jer dolazi iz medijskog izvora najbližeg Silviju Berlusconiju. U talijanskim medijima nagađaju da bi transfer uključio Marca Borriella koji bi iz Milana otišao na Nou Camp.
Ibrahimović je prošlog ljeta došao na Nou Camp iz Intera za odštetu u ukupnoj protuvrijednosti od 70 milijuna eura (Samuel Eto'o plus novac). Ugovor s katalonskim klubom 29-godišnji centarfor ima do srpnja 2014. godine.

No comments :