Stranice

Wednesday 11 August 2010

Ibrahimović na posudbu u Milan?



Barcelona ne želi prodati napadača kojeg je lani skupo platila Interu, ali mogla bi pristati na posudbu. Villin dolazak ugrozio mu je poziciju...
Treba nam velik igrač ako se mislimo boriti za naslov prvaka u Italiji. Zlatan Ibrahimović bio bi idealno pojačanje, izjavio je Massimiliano Allegri, novi trener Milana.
Barcelona ne želi prodati napadača kojeg je lani skupo platila Interu, ali mogla bi pristati na posudbu. Milan bi želio Ibru za ovu sezonu, a nakon dolaska Davida Ville švedski napadač nema zajamčeno mjesto u prvom sastavu Pepa Guardiole.
- Cijelo ljeto svaki dan slušam o tome kako mijenjam klub i zapravo mi je kompliment ako netko o meni s interesom govori u kontekstu transfera - izjavio je Zlatan Ibrahimović, koji, kako se čini, ne bi imao ništa protiv toga da se vrati na Apenine.
Ibrahimović je naslov prvaka Italije osvojio s Juventusom i Interom. Najbolji nogomet u karijeri igrao je baš u Serie A, ali prošle sezone u dresu Katalonaca i nije briljirao.
Ako ne uspije dogovoriti posao s Barcelonom, Milan će se okrenuti Lukasu Podolskom. Njemački napadač želio bi napustiti Köln, a oduvijek je želio igrati u Italiji.
- Ako bismo doveli Ibrahimovića ili Podolskog, imali bismo sjajan tandem. Pato se vraća u formu i on bi briljirao s jednim od ove dvojice odličnih igrača - izjavio je Allegri.
Milan je dosad u ljetnom prijelaznom roku kupio Marija Yepesa, Grka Papastathopoulosa i golmana Marca Ameliju.
izvor:24sata

No comments :