Stranice

Monday 16 August 2010

Genova dovodi dos Santosa za Milan?



Milan je spreman da iskoristi Genovu da bi kupio Giovania Dos Santosa.Rossoneri su pokušavali da dovedu Dos Santosa iz Tottenhama, i prema pisanju Messaggera, Milan će tražiti pomoć od Genove oko ovog transfera.
Vrlo lako bi Milan mogao ostvariti još jednu suradnju sa Genovom.Navodno da će oni kupiti Giovannija i odmah ga prosljediti u Milan na pozajmicu sa opcijom otkupa ugovora na kraju sezone. Isto suradnja je osvarena i u slučaju Kevin Prince Boatenga.

Ovaj 21-godišnjak imao je impresivnu ulogu na Svjjetskom Prvenstvu u Južnoj Africi i ostavio je odličan utisak na trenera Tottenhama Harry Redknappa u pripremnom periodu. Njegova cijena je 6 millijuna €, cijena koju Milan očigledno nije spreman platiti.

Vjeruje se da će Rossoneri dati određenu svotu novca Genovi da bi ga oni kupili. Pojedini engleski klubovi također su zainteresirani za usluge ovog mladog Meksikanca.

Dos Santos je danas i javno priznao:"Ukoliko napustim Tottenham bit će to sigurno Serie A. Mislim da je to jedna veoma zanimljiva liga."

No comments :