Stranice

Friday 13 August 2010

Benitez-Bitno je da gledatelji uživaju!



Inter će večeras odigrati prijateljski "TIM trofej" turnir, a izabranici Rafaela Beniteza će u "mini-utakmicama" koje traju 45 minuta odmjeriti snage sa Milanom i Juventusom.
"Nije lako treneru razmišljati o prvoj i drugoj utakmici. Mogle bi nastupiti dvije odvojene momčadi, ali to neće biti jednostavno budući da su pojedini naši igrači odsutni zbog nedavno odigravanih prijateljskih utakmica. No, vidjet ćemo što će se dogoditi. Najbitnije je svakako da ovaj turnir bude dobar gledateljima. Za nas trenere, svakako neće biti lagan", kazao je Benitez za Repubblica.it.

Benitez ima za cilj da njegovi igrači ne "pokupe" povredu tokom turnira, budući da aktualni talijanski prvaci moraju igrati europski Superkup sa Atletico Madridom, a i Scudetto starta 29. augusta utakmicom protiv Bologne.

"Najvažnije je da se igrači pripreme za Superkup i početak sezone. Puno smo radili u SAD-u na pripremama, te se nadam da to isto možemo učiniti i u narednim danima. Naš glavi cilj je imati što veći posjed, igrati visok tempo, ali moramo imati na umu da imamo jake protivnike, te će lako biti igrati dobar nogomet".

No comments :