Stranice

Friday 30 July 2010

Roberto de Asiss: Ronaldinho u Milanu do 2014.



Prije nekoliko je dana Roberto de Assis, brat i menadžer brazilskog nogometaša Milana Ronaldinha Gaucha (30), najavio ostanak brata u klubu sa San Sira...

Sada je, u razgovoru za Corriere dello Sport, najavio da će Ronaldinho najvjerojatnije potpisati novi trogodišnji ugovor, koji bi ga u Milanu mogao zadržati do kraja karijere.

- Spremni smo ispoštovati postojeći ugovor, koji istječe u ljetu 2011. godine, do kraja, te onda porazgovarati o njegovu produljenju – rekao je Roberto istaknuvši:

- Milan doživotno? Sasvim moguće. Sjest ćemo i dogovoriti suradnju do ljeta 2014. godine. Mislim da neće biti problema. Naglašavam da nikakva žurba nije potrebna. Smatram to formalnošću.

Roberto de Assis nije se pobunio čak niti zbog činjenice da bi njegovu bratu plaća mogla biti smanjena s postojećih osam na šest milijuna eura po godini.

Napisi iz Brazila, unatoč izjavama brata i menadžera nekad najboljega svjetskog nogometaša, i dalje realnim drže Ronaldinhov dolazak u brazilski Palmeiras nakon što mu istekne sadašnji ugovor s Milanom.

No comments :